Wonderweeder

Productcode: 4182

Een revolutionaire efficiënte, navulbare, alternatieve oplossing voor de behandeling en het verdelgen van onkruid op opritten, paden en terrassen. Het is ideaal voor het verdelgen van onkruid en heeft veel voordelen ten opzichte van een traditionele sproeier. Bovendien is het lichtgewicht en eenvoudig in gebruik.

Hoofdkenmerken zijn:

  • Verdelgt onkruid zonder dat u zich hoeft te bukken
  • Heel precieze dosering en gericht sproeien
  • Beschermende kegel voorkomt dat planten in de buurt beschadigd raken
  • 4182

Gewoon vullen en sproeien, zo makkelijk komt u van het vervelende onkruid af.

De nieuwe Hozelock Wonderweeder biedt een efficiënte, alternatieve oplossing voor de behandeling van onkruid op opritten, paden en terrassen met een onkruidverdelger van uw keuze. Het is ideaal voor het verdelgen van onkruid en heeft veel voordelen ten opzichte van een traditionele sproeier. Het is lichtgewicht, eenvoudig in gebruik en biedt een hele reeks voordelen. Door het rechtopstaande ontwerp kan onkruid behandeld worden zonder te hoeven bukken en er is geen afval aangezien het product navulbaar is.

Opvullen met de onkruidverdelger van uw keuze. Vergeet niet de instructies van de leverancier van de chemische stof en de richtlijnen voor de doseringsverhouding te volgen.   De handige doseerdop in de onderkant van de hendel is onderverdeeld van 1 ml tot 5 ml, voor een accurate meting van de geconcentreerde onkruidverdelgingsoplossingen. De doorzichtige grijze plastic buis heeft een capaciteit van 300 ml zodat u kunt zien wanneer u moet bijvullen.

4182-lifestyle

De onkruidverdelger wordt eenvoudig gesproeid door op de ergonomische hendel te drukken op de bovenkant van de Wonderweeder. Afhankelijk van de onkruidverdelgingsoplossing die wordt gebruikt, moet één toepassing volstaan voor het meeste onkruid, maar er worden twee toepassingen aanbevolen voor groter onkruid.

Dankzij de sproeikop in de beschermende kegel kan de behandeling heel precies en gericht plaatsvinden. Dit voorkomt dat planten in de buurt per ongeluk besproeid worden, wat makkelijk kan gebeuren met traditionele sproeiers. Dankzij de lengte van 1 meter kunt u onkruid op moeilijk bereikbare plaatsen behandelen.

Het eenvoudig te draaien veiligheidsgrendelmechanisme biedt gemoedsrust voor veiligheid wanneer het systeem wordt opgeborgen. Voor extra veiligheid moet de Wonderweeder buiten het bereik van kinderen bewaard worden.

  • Capacity

    300 ml

Dit zijn uw recent bekeken producten

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.