Green Power thermische onkruidverdelger

Productcode: 4184

De Green Power thermische onkruidverdelger biedt een unieke manier om onkruid op opritten, paden en terrassen te verdelgen zonder chemicaliën

Hoofdkenmerken zijn:

  • Onkruid verdelgen zonder het gebruik van chemicaliën
  • Onkruid in enkele seconden elimineren met een thermische schok
  • Precieze onkruidbestrijding dankzij de beschermende kap
  • 4184
  • 4184

De nieuwe Green Power thermische onkruidverdelger biedt een geheel nieuwe manier om onkruid eenvoudig te verdelgen zonder het gebruik van glyfosaat of andere chemicaliën. Het is de ideale oplossing voor het wieden van onkruid op opritten, paden en terrassen. Aangezien er geen chemische stoffen aan te pas komen, hoeven kinderen en huisdieren niet uit de buurt gehouden te worden tijdens de behandeling. De elektrische thermische onkruidverdelger heeft een snoer van drie meter. Het apparaat geeft een thermische schok van 600 °C aan het onkruid waardoor dit binnen seconden verdelgd wordt. Er zijn geen producten zoals chemicaliën of gasflessen voor nodig; dat scheelt inkopen, opbergen of mengen. Het is kostenbesparend en eenvoudig in gebruik – het is inschakelen en beginnen maar.

De ideale oplossing voor het wieden van onkruid

4184 GreenPower-WeedAlive

Dankzij de beschermende kegel kan de behandeling heel precies en gericht plaatsvinden zodat de planten rondom niet beschadigd raken. Hierdoor is het de perfecte selectieve onkruidverdelger.

De unit warmt in enkele seconden op en koelt al even snel af. Hierdoor is het een stil, veilig en gebruiksvriendelijk apparaat. Door het rechtopstaande ontwerp kan onkruid behandeld worden zonder te hoeven bukken. Ook de eenvoudige startknop en ergonomische handgreep zorgen voor comfortabel gebruik.

De Green Power thermische onkruidverdelger heeft een integrale ophanghaak om het apparaat gemakkelijk op te bergen. De garantie bedraagt twee jaar.

Dit zijn uw recent bekeken producten

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.