Onze producten

 

 • Hozelock’s assortiment van automatische bewateringsproducten biedt een effectieve manier om automatisch uw tuin te bewateren die u tijd, water en moeite bespaart.

  Met de nieuwe Cloud Controller kunt u overal ter wereld het bewateren van uw tuin regelen, of laat de nieuwe Sensor Controllers de programmering voor u uitvoeren.

  Combineer de controllers met de onderdelen uit het nieuwe Easy Drip-assortiment en creëer een systeem dat gemakkelijk aan elke buitenruimte kan worden aangepast. Het Easy Drip-assortiment kan snel worden geïnstalleerd in minder dan 15 minuten en kan worden aangepast om planten van elke grootte te bewateren

 • Met meer dan een halve eeuw expertise in tuinbouwproducten begrijpt Hozelock hoe lonend tuinieren kan zijn.

  Het bewateringsassortiment van Hozelock is ontworpen door tuinliefhebbers voor tuinliefhebbers. Wij combineren kennis en passie voor tuinieren met ervaring en vakmanschap om oplossingen te ontwikkelen waarmee tuinen weer tot leven en tot bloei komen.

 • Grote slanghaspels hebben een capaciteit van 30 meter slang of meer. Deze haspels zijn ideaal voor grote tuinen en zijn geweldig als u gebieden moet water geven die zich ver van de kraan bevinden. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan opties, afhankelijk van uw behoeften, zoals vrijstaand, met wielen en ook aan de muur bevestigd.

 • De Hozelock koppelstukken zorgen voor snelle en gemakkelijke verbinding tussen uw kraan, tuinslang en accessoires. Onze koppelstukken voor kranen zijn ontworpen om op verschillende kranen te passen, van buitenkranen met schroefdraad tot binnenkranen. Met de koppelstukken voor slangen kunt u met één klik uw tuinslang op de kraan aansluiten en met de koppelstukken voor spuitpistolen/sprinklers kunt u tussen accessoires schakelen zonder dat u het water hoeft uit te schakelen, dankzij hun ingebouwde waterstop.

 • De haspels die aan de muur kunnen worden bevestigd, kunnen op een comfortabele hoogte worden geplaatst zodat u zich niet meer hoeft te bukken. U kunt ze in de buurt van uw waterkraan monteren voor een gemakkelijke aansluiting. Sommige producten kunnen zowel op de grond als aan de muur worden gebruikt, voor ultieme veelzijdigheid in de tuin. Het assortiment wordt geleverd met de bevestigingen die u aan de muur moet bevestigen.

 • Onkruid maakt deel uit van tuinieren of we dat nu leuk vinden of niet, maar met het Hozelock Weed Control assortiment vormt onkruid minder een afleiding. Deze producten werden speciaal ontwikkeld om het onkruid in de tuin snel en eenvoudig te elimineren, met een minimale inspanning.

 • Sproeiers kunnen voor verschillende doeleinden in de tuin worden gebruikt, waaronder onkruid verdelgen, planten beschermen en planten voeden. De Hozelock sproeiers zijn voor alle toepassingen zeer geschikt en beschikken over enkele functies die ze tot de beste op de markt maken. De sproeiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze uw tuin kunnen behandelen zonder dat u ze voortdurend moet bijvullen. De ‘Last Drop’-technologie van Hozelock zorgt ervoor dat er niets wordt verspild, zodat de laatste druppel kunstmest of chemische stof wordt gebruikt voordat u moet bijvullen.

 • Sinds de eerste gele slang in 1957 werd gelanceerd, heeft Hozelock in heel Europa een leidende rol gespeeld bij de creatie van tuinslangen die soepel, sterk en makkelijk te gebruiken zijn. Vandaag zijn onze slangen robuust voor dagelijks gebruik, flexibel om gemakkelijk water te geven en knikken ze niet zodat het water nooit stopt. Onze Ultimate Hose heeft zelfs dertig jaar garantie, voor volledige gemoedsrust.

 • Met Hozelock Cyprio staat kwaliteit voorop en ons vertrouwen in onze producten is bewezen. Hozelock Cyprio biedt alles wat u nodig hebt om de vijver van uw keuze te maken en te decoreren, met inbegrip van folie, fonteinpompen, filtratiesystemen en accessoires. Onze voortdurende toewijding aan klantenondersteuning, in combinatie met onze hoogwaardige producten, heeft van Hozelock Cyprio wereldwijd experts in vijverapparatuur gemaakt.