Gazons bewateren

Gazons bewateren

Voor een weelderig gazon kunt u uw tuin bewateren met de Hozelock bewateringsproducten. Alle producten zijn vakkundig ontworpen door tuinliefhebbers voor tuinliefhebbers om telkens weer optimale resultaten te behalen.
.

Hozelock sprinklers kunnen tuinen in alle vormen bewateren, van kleine ronde gebieden tot grote rechthoekige vormen..


Coverage area

Als u een sprinkler kiest, moet u controleren of deze geschikt is voor het gebied dat u wilt bewateren. Onze sprinklers zijn geschikt voor gebieden van 79 m2 tot 450 m2, afhankelijk van de sprinkler. Een eenvoudige manier om het gewenste formaat te ontdekken, is door het tellen van het aantal grote stappen (ong. 1 meter) dat u moet nemen langs de lengte en breedte van uw tuin. Zodra u deze gegevens hebt, moet u ze met elkaar vermenigvuldigen om het aantal vierkante meters te schatten.
Breedte x lengte = m2 gebied

Width x Length = Area m²

Shape

Als u een sprinkler kiest, moet u ook diens vorm bekijken. Ronde sprinklers geven een cirkelvormige dekking, rechthoekige sprinklers een rechthoekige dekking.


Adjustment

Sommige sprinklers hebben ingebouwde regelaars die u in staat stellen om alleen de vereiste gebieden van uw tuin te bewateren.

Moving these adjusters closer together or further apart lets you choose where the flow of water is directed.

2986-adjust

 

Adjust-spike

Een sproeier onderhouden

U houdt uw sproeier in perfecte staat door een aantal van de onderstaande tips te volgen. Dit zorgt ervoor dat uw sproeier jaar na jaar water blijft geven.

Cleaning-holes-2972-2974-2975

1. Houd de sproeigaten schoon

Haal de regelaar van het uiteinde van uw rechthoekige sproeier door hem los te schroeven en gebruik de spike om het vuil uit de sproeigaten te verwijderen.

Grey-ring-2972-2974-2975

2. Maak de verbinding goed vast

Gebruik een sleutel om de mannelijke aansluiting te verwijderen en vast te draaien. Om de werking te garanderen, moet u voordat u het filter terugplaatst controleren of de grijze ring in de juiste positie is.

Cleaning-2972-2974-2975

3. Reinig het filter

Het filter beschermt de motor (in sproeiers met wateraangedreven motor). Door het filter te verwijderen en te reinigen zorgt u ervoor dat uw sproeier correct werkt.

Een Hozelock sprinkler kan gemakkelijk op de rest van uw Hozelock systeem aangesloten worden en zal volledig werken wanneer de kraan wordt aangezet.

Het milieu beschermen –zorg ervoor dat wanneer u een Hozelock sproeier gebruikt, u geen water verspilt. Neem voor lokale bewateringsvoorschriften contact op met uw waterleverancier.

Reacties zijn gesloten.