Borders en bedden bewateren

Borders en bedden bewateren

Uw borders en plantenbedden bewateren kan een heel karwei zijn, maar met enkele eenvoudige tips en de geweldige Hozelock producten kan dit snel en gemakkelijk worden gedaan.

Bij het bewateren van uw planten moet u niet alleen het oppervlak water geven, aangezien dit niet voldoende is voor de plant om tot bloei te komen.  Geef planten voldoende water zodat het water in de grond kan doordringen en de wortels langer en voller worden.  Dit betekent ook dat u niet zo vaak water moet geven.

Een beetje mulch van organisch materiaal op de bodem aanbrengen zal niet alleen uw gewassen en planten van extra voedingsstoffen voorzien, maar er ook voor zorgen dat er minder water verdampt en meer water wordt vastgehouden. Als u Water Storing Gel gebruikt, zal het water rond de diepe wortels worden vastgehouden, wat betekent dat u tijd en geld bespaart.


Easy Drip-systeem

Voor de ultieme bewatering zonder gedoe, ons nieuwe Easy Drip-systeem kan worden ingesteld om uw potten en manden snel en eenvoudig water te geven.  Als u een Easy Drip-systeem aan een van onze slimme controllers koppelt, kunt u automatisch uw tuin dagelijks bewateren op het beste tijdstip voor uw planten.

Met onze Cloud Controller kunt u zelfs met uw mobiele telefoon uw tuin bewateren (IOS en Android) en een bewateringsschema bijwerken als het weer verandert.


Met de hand water geven

Door een van onze multi-sproeipistolen op uw tuinslang aan te sluiten, kunt u al uw planten snel en gemakkelijk water geven.

Het Multi Spray-assortiment heeft slimme functies, zoals vergrendelbare triggers voor meer comfort tijdens langdurig water geven en verschillende sproeipatronen die geschikt zijn om verschillende plantensoorten water te geven, van de meest delicate zaailingen tot grote volgroeide struiken.


Andere manieren om water te geven

Sproeierslangen of poreuze slangen van Hozelock zijn een geweldige manier om grotere gebieden handenvrij te bewateren door deze simpelweg aan te sluiten op een watervoorziening om planten goed water te geven.  Combineer deze met een van onze controllers en u hoeft zich niet eens meer zorgen te maken over het dichtdoen van uw kraan.

Reacties zijn gesloten.